Charlotte (Supply Chain Planner)

Charlotte is in het bezit van haar hbo-bachelor 'Pabo – Lerarenopleiding Basisonderwijs’. Charlotte heeft enige tijd werkervaring opgedaan als leerkracht alleen merkte in haar afstudeerjaar pas de supply chain wereld op. Zij vindt het interessant om alle processen binnen een bedrijf te ontdekken en hoe deze op elkaar aansluiten. Daarom besloot zij het roer om te gooien en een functie als Supply Chain Planner aan te nemen. Dit is haar de afgelopen 2 jaar goed gevallen bij een internationale vruchtgroenteteler. Hier behandelt zij inkomende orders van retailers, maakt zij transportplanningen op en houdt zij de goederenstromingen nauwkeurig in de gaten. Aangezien Charlotte bij haar huidige werkgever niet kan doorgroeien naar een takenpakket met meer verantwoordelijkheden is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit vindt zij terug in een functie als Supply Chain Planner of Productie Planner in een dynamische wereld waarin zij veel kan schakelen en contact moet onderhouden met verschillende afdelingen.

Charlotte is op ons overgekomen als een leergierige dame en iemand met veel doorzettingsvermogen. Dit blijkt uit het feit dat ze altijd graag wil weten hoe iets werkt en interesse toont. Ze is makkelijk in de omgang en heeft een vlotte babbel. Deze eigenschappen heeft zij ook opgebouwd binnen haar supply chain functie. Charlotte is graag bezig met het opstellen van planningen en alle processen op elkaar aan te sluiten, waardoor alles gestroomlijnd verloopt.

Charlotte heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500 bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Inkomende orders van retailers verwerken en handelt alle logistieke activiteiten af;
  • Opstellen van transportplanningen op korte en lange termijn;
  • Werkt intensief samen met transporteurs en ziet erop toe dat alle producten op tijd bij de klanten geleverd worden;? 
  • Maken van afnameprognoses;?? 
  • Regelmatig contact met telers en verpakkers om alle goederenstromen in te plannen;
  • Goed contact onderhouden met verschillende leveranciers en pakstations;? 
  • Brede ondersteuning bij diverse werkzaamheden op de afdeling.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

37

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP en MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook